Catàleg

Grups de ball

SLALOM

Formació de 6 components amb un directe perfecte per qualsevol festa popular. Adaptable a tots els públics possibles. Poden fer un concert elegant com un ball desenfadat.

GRAN PREMIER

Gran Premier és sinònim de qualitat, un grup format per músics de qualitat amb una àmplia experiència al món de l’espectacle al mercat català. El seu repertori i posada en escena són ideals per a festes de diferents tipus, com poden ser: festes majors, sales de ball, festes privades i ocasions especials. Aquesta formació pot oferir una presentació àmplia i innovadora amb una posada en escena molt sorprenent.

SHAKATÀ

SHÁKATA es va formar l’any 2002, i és un grup que ofereix un ampli repertori musical, així com versions dels grans èxits del panorama musical i les cançons més actuals dins d’un ambient simpàtic i molt proper amb el seu públic.

SOLIMAR

Grup de música de Festa Major per ballar i passar-ho bé amb els millors èxits dels anys 60, 70, 80, 90, 2000 i molts més. 15 anys fent ballar. Més de 1.000 actuacions per tot el país.

ORGUE DE GATS

Grup musical provist d’un ampli i variat repertori de ball actual per a festes majors, casaments, balls de saló, revetlles, festes populars…

LA MONTECARLO

Ens plau presentar-vos la nostra nova formació per aquesta Gira 2019. Com ja sabeu portem 35 anys en el sector i continuem portant la música 100% en viu i en directe, arreu de les contrades catalanes, amb un producte que agrupa els gustos de la gent més jove, fins al públic més gran. Podem oferir un acurat, però a la vegada divertit, concert de música tradicional catalana; una sessió de ballables per els públics més exigents dels balls de saló, amb repertori renovat i adaptant cançons actuals als ritmes més engrescadors, i per últim un concert de versions per el jovent amb més insomni de la festa.

GRUP STYLETTE

Duet perfecte per a balls per la gent gran i revetlles d’aquelles que no s’acaben. Una formació petita però amb molt bon resultat.

GRUP SOLISTES

Ideal per a revetlles, festes majors, ball a la fresca i tot aquell tipus de vetllada que demani repertòri àmpli i adaptable a cada moment

ALMAS GEMELAS

Trio musical ideal per festes majors, convencions d’empresa i festes diverses. Amb una posta en escena elegant i amb un àmpli repertori.

QUETAL

Us presentem als Quetal un quartet d’aquells que repeteix allà on van gràcies al seu repertori i el seu directe fresc i actual.

BOULEVARD

Boulevar és sense dubte un dels millors quartets de musica del moment. Amb un repertori d’aquells que un desitja quan surt a
ballar a la plaça del poble, o a la boda del cosí. Cuatre veus elegants i un directe molt acurat…

BLUE MARINE

Grup musical de Barcelona format per Esther, Jordi i en Ramon. Tots els estils musical des de standards de jazz, clàssic, vals, pop, rock, dance, fins a les ultimes novetats del mercat musica. A l’escenari destaca tan l’elegància com la capacitat interpretativa dels dos cantants i els seus múltiples registres de veu.

DE GALA

Música de ball de sempre (boleros, pasdobles, cumbies, rumbes, merengues, fox, cha-cha,…). I també la música més actual amb un espectacle únic que està en renovació permanent per donar una qualitat immillorable.

XAROP DE NIT

Un quintet de música de ball, que amb l’experiència dels seus components en orquestres diverses, garanteix l’èxit de l’actuació. Festes Majors, convencions, sales de festes, i tot tipus de celebracions amb un repertori adequat per a cada ocasio.

LA BANDA DEL DRAC

Un beuratge dolç que omple i sedueix, que atrau i empresona. L’escoltareu encisats i quan volgueu reaccionar ja us estareu movent al seu ritme, ja sereu part de les seves històries. Tots els indrets que visiten veuen caure la llavor de la música, són sembrats de festa, tendresa i disbauxa.

STRESSBAND

Stressband és podria definir com un tot terreny del Ball. Amb una formació de quartet son capaços d’omplir la pista amb els seus cha cha cha’s, cúmbies i boleros, a fer saltar la plaça amb Pets, Fito i Shakira’s. Destaca per la simpàtica de la seva cantant que connecta amb el públic des de la primera cançó.

 

CAFE TRIO

Grup musical del Berguedà i Bages format per dos cantants (Marcel Casellas i Eva Solà), tenor i soprano respectivament, i un pianista (Jordi González), tots tres amb una àmplia formació en música clàssica i moderna i amb més de vint anys d’experiència en el món del ball i del concert.